Guia docente 2025_26
Facultade de Bioloxía
Máster Universitario en Biotecnoloxía Avanzada
 Materias
  Análise de alimentos, seguridade alimentaria e trazabilidade
Guía Materia
DATOS IDENTIFICATIVOS 2025_26
Materia Análise de alimentos, seguridade alimentaria e trazabilidade Código V02M074V11222
Titulación
Máster Universitario en Biotecnoloxía Avanzada
Descritores Cr.totais Sinale Curso Cuadrimestre
3 OP 1 2c
Lingua de impartición
Castelán
Prerrequisitos
Coordinador/a
Gago Martínez, Ana
Correo-e anagago@uvigo.es
Profesorado
Gago Martínez, Ana
González Abril, Ana
Iglesias Blanco, Raúl
Leao Martins, Jose Manuel
Web http://http://masterbiotecnologiaavanzada.com/index.php/plan-docente/materias
Descrición xeral A materia está deseñada para que os alumnos coñezan os principais aspectos relativos á hixiene e
seguridade alimentaria e á trazabilidade, facendo especial fincapé nos riscos alimentarios máis
relevantes e os procedementos análiticos máis avanzados empregados na súa detección.
Universidade de Vigo            | Reitoría | Campus Universitario | C.P. 36.310 Vigo (Pontevedra) | España | Tlf: +34 986 812 000